Cautare

1896 de rezultate pentru "rezultate titularizare salaj" (4.42 secunde)
Pe locul al 15-lea se regaseste Nord-Vest Romania, adica judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj. Transilvania a devansat astfel, in 2008, o regiune din Polonia, coborand un loc in topul saraciei.
Lucram cu oameni din primarie dar si cu agenti ai companiilor de asigurari care ne-au vizitat destul de des in ultima vreme", spune Eugen Balanean, primarul din Jibou, un orasel cu 11.800 de locuitori si 7000 de locuinte din judetul Salaj.
Diferenta de 596,25 milioane euro (bani cheltuiti pana acum) se regasesc in tronsonul de 64 de km, intre judetele Salaj si Bihor.
Senatorul PSD de Salaj, Gheorghe Pop, a sustinut o declaratie politica intitulata: O vara de dezmaț guvernamental Vara care tocmai a trecut, ca de altfel ultimii ani ai Romaniei, a fost una de dezmat guvernamental.
La polul opus, judetele cu cel mai redus fond locativ sunt Covasna (87.492 locuinte), Tulcea (94.525), Salaj (99.582).
Ce criterii s-au luat in calcul atunci cand s-a decis care unitati administrative din judetul Salaj vor primi bani din fondul de rezerva al Guvernului, in urma Hotararii de Guvern de saptamana trecuta?
Deschis in format Loco, magazinul din comuna Nusfalau, judetul Salaj, este situat pe strada Petofi Sandor, nr. 2, si dispune de o suprafata totala de 431,4 m2 din care sala de vanzare ocupa 266 mp.
Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. 17. Magazinul ocupa o suprafata totala de 390 m2, a carei suprafata de vanzare este de 276 m2.
Oltenii au plecat ieri spre orasul din judetul Salaj cu gandul sa faca un meci bun. "Mergem sa facem un joc bun.
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Gorj, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea, Vaslui, Vrancea.
Echipamentele video sunt folosite de paramedici pe ambulantele SMURD de tip B2 (ambulante cu echipaj format doar cu paramedici), din judetele Alba, Arad, Bihor, Braila, Brasov, Buzau, Cluj, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Galati, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Neamt, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Vrancea, Vaslui si in orasul Bucuresti.
Salaj), Casa de Cultura a Sindicatelor Vineri, 17 mai 2013, ora 19:00, CLUJ-NAPOCA (Jud. Cluj), Casa de Cultura a Studentilor Luni, 20 mai 2013, ora 19:00, ALBA-IULIA (Jud.
In Transilvania avem si un cinemobil, ducem filme si in localitatile in care nu exista cinematograf, precum Targul Secuiesc, Odorhei, Gheorgheni, Salaj etc.
Intre ei se numara tesatori instruiti in prima etapa a proiectului, dar inscrierile sunt deschise pentru toti artizanii care au domiciliul in mediul rural, judetele Bihor, Bistrita - Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare si Salaj.
Covasna (210,2 mii), Tulcea (213,1 mii), Salaj (224,4 mii), Mehedinti (265,4 mii), Ialomita (274,1 mii) si Giurgiu (281,4 mii) sunt judetele cu cel mai mic numar de persoane ce fac parte din populatia stabila Distributi a populatiei stabile pe medii de rezidenta In municipii si orase traiesc 10.859 mii persoane, reprezentand 54,0% din totalul populatiei stabile.
Potrivit lui Kelemen, referendumurile locale vor avea loc in judetele Harghita, Covasna, Mures, Bihor, Salaj si Satu Mare. Campania de strangere de semnaturi va tine doua saptamani, rezultatele urmand a fi centralizate pe data de 25 octombrie.
Editia din acest an a reunit elevi si cadre didactice din Salaj, dar si din judetele Tulceam Gorj, Mures, Cluj, Valcea si Satu Mare.
Partidul Democrat - Liberal a cerut, in judetul Salaj, la BEJ, sa se stearga din sloganurile PSD - PC - UNPR sintagma "mandri ca suntem romani" si "Romania puternica".
La Salaj, zilele acestea are loc trainingul pentru jurnalisti intitulat "Scoala de boli rare, editia a III-a", legat de bolile rare.
google-analytics.com